nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren presenteert ook vanavond weer De Kleinkunst Top 202, een top die geheel is samengesteld door de luisteraars. Tot en met 3 september zullen de meest aangevraagde liedjes en conferences uit de wereld van de Nederlandse kleinkunst de revue passeren.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Uitgelicht:
Uitgelicht heeft zes weken lang haar eigen Zomerfestival. Het programma duurt één uur langer en bevat geen interviews doch uitsluitend muziek. Drie uur lang presenteert Rinske Wels uitsluitend Nederlandstalige liedjes. Van Gerard Cox tot Jeroen Zijlstra en van Ruth Jacott tot Simone Kleinsma.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een herhaling van ‘En nou is het afgelopen’ het afscheidsconcert van de Berini’s, waarmee Hans Kemeling en Marjolein Meijers hun jarenlange samenwerking in het theater definitief beëindigden. In het tweede uur de zomerserie ‘Langs het tuinpad van mijn vader’ met Marjolein Meijers (ex-Berini’s).
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.