nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia (2)

‘De beste radio van Nederland’ ontvangt de hele maand augustus Bekende Nederlanders die vertellen over hun liefde voor de radio. Gisteren was Vincent Bijlo te gast. In het derde uur laat men één van de vijftig door het publiek gekozen ‘beste-radio-uitzendingen’ horen. Op de website staat een overzicht van deze programma’s en kan een stem worden uitgebracht op het favoriete programma. In dit geval werd een uitzending van KRO’s Cursief herhaald.

Download de uitzendingen:
Vincent Bijlo uur 1
Vincent Bijlo uur 2
Cursief in uur 3

Op 15 augustus koos het publiek voor aflevering van Negen heit de klok.
download de uitzending

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.