nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Onder de tram

Vanaf donderdag 7 september is ‘Onder de tram’ opnieuw bij de VARA te zien met een nieuwe serie van acht afleveringen. Komend seizoen kan je o.a. de volgende gasten verwachten: Claudia de Breij, Wouke van Scherrenburg, Howard Komproe, Anita Witzier, Hans Sibbel, Peter Heerschop, Sonja Barend, Pascale Platel en Yvon Jaspers. Diederik van Vleuten is de nieuwe vaste gast.

Er zijn opnames in Hotel Arena te Amsterdam op de volgende data: 31 augustus, 5 september, 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober, 10 oktober en 17 oktober. Opnames starten rond 19.30 uur. Publiek is daarbij welkom.

Wil jij een opname bijwonen, geef je dan op via onderdetram@vara.nl. Noem daarbij je naam, het aantal personen en de opnamedatum waarop je wilt komen.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.