nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Staat van Verwarring

Aanstaande maandag komt de VPRO met het nieuwe late night programma ‘De Staat van Verwarring’. Van maandag tot en met donderdag schiet deze absurdistische talkshow ‘de waan van de dag met een oerknal af zodat de kijkers weer lekker kunnen slapen’. Presentatoren Pieter Jouke (cabaret-comedian en burorenkema.nl) en Ronald Snijders (absurd.nl) geven in een halfuur hun verrassende kijk op de actualiteit en nodigen gasten uit om mee te praten, lachen, debatteren en verwarren.

Het programma wordt tevens ondersteund door een internetsite waar bezoekers hun eigen filmpjes kunnen uploaden, waarvaneen selectie ook in het programma getoond zal worden. Een ander onderdeel is Very Unimportant Person Spotting. Nederland 3, 23.35 uur.
www.destaatvanverwarring.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.