www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren presenteert vanavond het laatste deel van De Kleinkunst Top 202, een top die geheel is samengesteld door de luisteraars. Tot en met 3 september zullen de meest aangevraagde liedjes en conferences uit de wereld van de Nederlandse kleinkunst de revue passeren.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch (voorheen Uitgelicht):
– Boudewijn de Groot over zijn werk met het Limburgs Symfonie Orkest en zijn voorbereidingen voor een nieuw album.
– Marnix Kappers, die vanmiddag optrad bij de presentatie van een nieuw deel in de Pluche-serie (met repertoire van Wim Sonneveld).
– Zangeres Beatrice van der Poel (Miss Bee) zong jarenlang in het Engels en maakt nu, op initiatief van Maarten van Roozendaal, haar Nederlandstalig debuut.
– Het Theater Instituut Nederland lanceert a.s. donderdag een serie websites over belangrijke theaterartiesten onder de naam ‘eenlevenlangtheater’.
– Op 3 september 1966 was de allereerste uitzending van het legendarische Vara-tv-programma ‘Ja Zuster Nee Zuster’, vandaag 40 jaar geleden.
– In de rubriek ‘Het Nederlands Muziekarchief’ haalt Machgiel Bakker elke week een LP uit de fonotheek van de publieke omroep die luisteraars nu op CD kunnen bestellen.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een korte terugblik op het laatste optreden van Bram Vermeulen in Volgspot op 7 april 2004, een paar maanden voor zijn overlijden op 4 september van dat jaar. Met Wigbert van Lierden bracht Bram in het Koningstheater in Den Bosch nummers uit ‘Oorlog aan den Oorlog’.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.