www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Koningstheaterakademie eert Vermeulen

Afgelopen zondag eerden studenten van de Koningstheaterakademie Bram Vermeulen. Daarbij werden zij gecoacht door Gerard van Maasakkers en ook nu weer begeleid door de Bram-band, bestaande uit vier vooraanstaande muzikanten die met Bram Vermeulen samenwerkten: Roy Bakker (percussie), Jan Hautekiet (toetsen), Wigbert Van Lierde (snaren) en Peter Wassenaar (bassen).

Zeven studenten zongen 17 van Brams liederen: Anna Agren, Jelle Amersfoort, Mirthe Bron, Roel Dullaart, Sanne Eggenkamp, Eliane Feijen en Bas Marée. En ook Gerard van Maasakkers zingt twee van Bram liederen. Van ‘Een doodgewone jongen’ tot ‘Het jongenshart’ en van ‘Moeder’ tot ‘Zoon’.
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.