nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

In een nieuwe serie van Andermans Veren toont en becommentarieert Kick van der Veer fragmenten uit de wereld van het theater- en televisieamusement.

Aflevering drie staat in het teken van eten. Er zijn fragmenten te zien van Najib Amhali, Toon Hermans, Koefnoen, Jasperina de Jong en Mr Bean. Jan Rot is te gast en verzorgt een optreden. Vanavond op Nederland 2, 21.30 uur.

Vervolgens in de tweede aflevering van Onder de tram -die vorige week niet werd uitgezonden- zijn Bastiaan Geleijnse (Fokke en Sukke) en Claudia de Breij te gast. In Onder de tram praten Joep van Deudekom, Rob Urgert en voorlopige vaste gast Diederik van Vleuten met gasten over de zin en onzin van allerlei onderzoeken. Nederland 3, 23.10 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.