nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers voor de dieren

Ivo de Wijs, Kees van Kooten staan als lijstduwer op de kandidatenlijst van de Partij voor de Dieren. Regionaal wordt de partij gesteund door cabaretier Menno Nicolai.

Nicolais smartelijk lied over het droevige leven en sterven van Biggetje Knor is aanstaande zondag te horen in Andermans Veren op Radio 2. De gehele uitzending staat die dag in het teken van de dieren.

Kees van Kooten deed op 19 september verslag van de gebeurtenissen op Prinsjesdag in de STER-blokken van Radio 1.De radiospotjes, met muzikale begeleiding van Kasper van Kooten, zijn via de site van de Partij voor de Dieren te beluisteren.
beluister de spotjes

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.