nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van Vliet onthult eigen portret

Zaterdag 28 oktober 2006 geeft Paul van Vliet een voorstelling in Theater De Wegwijzer te Nw.- en St. Joosland. ’s Middags onthult hij om rond 16.00 uur zijn eigen portret, gemaakt door de Middelburgse kunstenaar Daan van Doorn.

De Middelburgse portretschilder Daan van Doorn was zo onder de indruk van het theater, dat hij graag een steentje wilde bijdragen en maakte portretten van Freek de Jonge en Jeroen van Merwijk. Van Doorn heeft zijn nog meer portretten in de maak: Claudia de Breij, Robert Jan Stips, Youp van ’t Hek en Peter Faber.

De voorstelling van Van Vliet is uitverkocht. Meer info:
www.theaterdewegwijzer.nl
illustratie: www.daanvandoorn.com

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.