nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond staat Andermans Veren in het teken van reizen. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doet Mike Boddé het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch:
– Het Groninger Studenten Cabaretfestival viert deze week haar 20-jarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan vindt in de Stadsschouwburg van Groningen zaterdag 28 oktober een jubileumavond plaats met optredens van ex-finalisten. Het Circus Jeroen Bosch was er bij en zendt zondagavond een registratie van deze unieke voorstelling uit. Te horen zijn o.a. Kees Torn, Renee van Bavel, Ernst vd Pasch, Delfts Blok, John Schleipen, Thomas van Luyn, Mike Boddé e.v.a.Ook de kersverse festival-winnaar van dit jaar treedt op.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon