nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Tequilla

Edo Brunner, Tina de Bruin, Roué Verveer en Arie Koomen zijn vanaf vrijdag 17 november wekelijks te zien in het nieuwe BNN-programma Tequila. ‘Tequila zit boordevol nieuwe, geschifte en hilarische typetjes en situaties’, aldus BNN. ‘Iedere uitzending start met een telefoontje voor Arie. Edo neemt enkele bekende Nederlanders te grazen tijdens een interview waarin altijd wel iets misgaat. En Roué en Tina geven op een geheel eigen wijze een bijdrage aan het programma.’ Vanaf vrijdag 17 november wekelijks tussen 22.30 en 22.55 uur te zien op Nederland 3.
tip: Erik, via mediacourant

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.