www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hard Gelach Live

Diverse artiesten – Hard Gelach Live!

Ook dit jaar brengt CNR Music tegelijk met het cabaret-offensief op 3FM ‘Serious Comedy’ een compilatie-DVD van Hard Gelach uit. Dit keer betreft het een live registratie van de Hard Gelach-avondin de Melkweg in 2005.

Bevatte de Hard Gelach-DVD’s eerder vooral materiaal dat ook los op DVD is uitgebracht, dit keer staat er ook materiaal op dat niet eerder op DVD is verschenen met optredens van Op Sterk Water, Kristel Zweers (wel heel erg kort!), Adam Fields en Enge Buren. En dat geeft toch een meerwaarde aan deze verzamelaar.
lees verder…

Categorie: DVD | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.