nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kaandorp gevaar voor openbare orde?

Aanstaande zondag zou Brigitte Kaandorp voor Varkens In Nood een protestlied ten gehore brengen tijdens een zangmanifestatie op de Dam. Stadsdeelcentrum stelt echter dat de afgegeven vergunning geldt voor de zangmanifestatie en niet voor een bekendeNederlander als Brigitte Kaandorp.

Het Stadsdeel vreest een grote toeloop waardoor de openbare orde in gevaar komt. Kaandorp is zingend niet welkom op de Dam, zo luidde de strenge reactie van de dienstdoende ambtenaar, ook niet als ze als onbekende Nederlander meezingt in het koor.Of Kaandorp nu in vermomming komt, is pure speculatie. Ze zal worden vervangen door Bep Brul en Theo Nijland, maker van het lied. Beiden zijn net niet bekend genoeg, zodat zij wel mogen zingen op De Dam. Varkens in Nood verzoekt bekende Nederlanders dringend om de Dam zondag 17 december tussen 13.00 uur en 14.00 uur te mijden.

Kaandorp is zaterdagavond wel te zien bij Mooi Weer de Leeuw. Nederland 1, 20.25 uur<
www.varkensinnood.nl
tip: Sytse

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.