www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jongerentheaterdag 2007

Op zondag 11 februari van 12.30-22.00 uur vindt in Theater Zuidplein te Rotterdam de 37e editie van de Jongerentheaterdag plaats. Een dag vol humor, spektakel, hilarische en absurdistische acts én bijzondere muzikale optredens. Dit jaar zijn er overigens extra veel cabaretoptredens te zien. In totaal zijn er liefst 33 optredens voor 15 euro.

De Jongerentheaterdag is bedoeld voor (theater- en muziek)programmeurs en medewerkers van jongerencentra, buurt- en clubhuizen, sociëteiten, theaters, scholen en andere podia die culturele programma’s (voor jongeren) organiseren. Maar de jongeren zelf én de wat ouderen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Ook dit jaar heeft de Zwartekat-redactie het programma in een internet-jasje gegoten.
www.zwartekat.nl/jongerentheaterdag/

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.