nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Line-up van de Zwartekat-dag bekend

De line-up van de Zwartekat-dag is bekend. Jan Jaap van der Wal, Peter Pannekoek, Rene van Meurs, Kees Torn, Ridders in de orde van de nieuwe liefde, Dorine Wiersma, Berit Companjen, Brokstukken, Klaas van der Eerden, Roue Verveer zullen spelen en Frank van Pamelen verzorgt de presentatie. Een aantal namen zul je al kennen, hopelijk zul je ook een aantal nieuwe artiesten ontdekken.

Naast zitvlees tijdens deze marathonvoorstelling krijgt iedere bezoeker een goodie bag met daarin het programmaboekje en een speciaal gemaakt Zwartekat-dag t-shirt. Ook wordt er voor een maaltijd gezorgd. En dat voor 25 euro.

OPGELET! Vanwege het volle programma begint de voorstelling een uur eerder, om zo iedereen de hele avond mee te kunnen laten maken. We beginnen dus niet om 16.30 uur, maar om 15.30 uur! De deuren gaan open om 14.45 uur.

Voor meer informatie over dit unieke evenement dat Amstelveen even het middelpunt van de cabaretwereld maakt:
Derde Zwartekat-dag

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon