www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelder op de radio en verfilmd

Donderdag 1 februari start Jules Deelder een eigen wekelijks programma op Arrow Jazz FM genaamd DeeldeRadio. Elke donderdag van 21.00-22.00 uur zal Deelder op geheel eigen markante wijze de Arrow Jazz FM luisteraar voorzien van een dosis traditionele jazz.

Ari Deelder maakt haar regiedebuut met de verfilming van ‘Niks Tegen Kees Zeggen’, een verhaal van haar vader Jules. Haar film gaat volgende week in premiere op het International Film Festival Rotterdam en maakt onderdeel uit van het programma Kort Rotterdams. De film is mede-geregisseerd door Willem Weemhoff.

De korte film verhaalt van een huisvrouw die onverwacht bezoek krijgt van een vreemdeling voor een toiletbezoek. Opgekropte fantasieën gaan vervolgens met de vrouw aan de haal. De hoofdrollen worden vertolkt door Raymonde de Kuyper en Aat Ceelen. Niks Tegen Kees Zeggen gaat dinsdag 30 januari in premiere. Na het filmfestival wordt de productie vertoond als voorfilm in bioscoop Cinerama.

Beide Deelders waren op 25 januari te gast in De Wereld Draait Door.
bekijk de uitzending
meer informatie, trailer

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.