nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Oorspronkelijk zou de VARA op zondag 18 maart starten met de tv-reeks ‘Comedytrain presenteert’, waarin telkens één stand-up comedian centraal staat. Aangezien dit samenviel met de Derde Zwartekat-dag is dit nu een week uitgesteld en is de eerste aflevering op zondag 25 maart te zien. Andere afleveringen schuiven ook een week op.

In het tv-overzicht is nu ook de nieuwe reeks van Cabaret & Co opgenomen, met korte beschrijving van de inhoud. Er wordt gekeken naar de oogst van diverse festivals en er zijn portretten van Andre Manuel en Sara Kroos.

Tot slot zal op 29 april de eerste van negen nieuwe afleveringen van de Mike en Thomas Show worden uitgezonden.
rtv-overzicht

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.