nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Toon Hermans – De kleuren van een clown

Deze fraaie documentaire van Coen Verbraak die soms minder bekende kanten van Toon Hermans belicht, ontbrak helaas in de monumentale DVD-box die van Hermans verscheen. Gelukkig is dat gemis nu enigszins goedgemaakt met een eigen DVD-uitgave.

Comedytrain presenteert

5 x 30 minuten stand-up comedy van de Comedytrain. De tv-registraties met Daniƫl Arends, Sander van Opzeeland, Marc Scheepmaker, Murth Mossel en Steef Cuijper zijn op de in wisselende hoezen verkrijgbare DVD te vinden.

Dames voor na vieren – Tja tja tja

Op 17 mei verschijnt de tv-registratie op DVD. Met als extra’s backstagemomenten en deleted scenes.

Categorie: DVD | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.