www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Knock Out Comedy: inschrijving geopend

De inschrijving voor Knock Out Comedy 2007 is van start gegaan. Knock Out Comedy is het jaarlijkse stand-up comedy kampioenschap van De Gulle Lach. Dit jaar worden de voorrondes gehouden van maandag 3 t/m woensdag 5 september in de Muziekzaal van CREA in Amsterdam; de finale wordt gehouden op vrijdag 7 september in het Comedytheater in Amsterdam.

Aan het behalen van de finale is prijzengeld verbonden: Voor de winnaar is er 1000 euro, de tweede prijs is 500 euro en de derde prijs bedraagt 250 euro. Voor wie zijn slag wil slaan, inschrijven kan tot en met vrijdag 24 augustus 2007.

Eerdere winnaars waren Bert Gabriëls, Emile Gronert, Bram v/d Velde en Donald Olie. Voor inschrijving en meer informatie:
www.knockoutcomedy.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.