nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van Vaderdag. Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Mike Bodde en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens vanavond in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Het Circus Jeroen Bosch opent het zomerseizoen met de presentatie van de CD-box ‘100 cabaret-hoogtepunten’. De box bevat 5 CD’s met louter grote namen uit de cabaret- en kleinkunstwereld. Drie uur lang maakt presentatrice Rinske Wels uit de 100 liedjes en cabaretfragmenten een keuze, waarbij de nadruk ligt op de jaren ’60 en ’70.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Na middernacht worden in Volgspot de laatste genomineerden voor de jaarlijkse VSCD-Cabaretprijzen bekend gemaakt. Op 11 maart jl werden Kees Torn, Marc-Marie Huijbregts genomineerd voor de Poelifinario en Javier Guzman voor de Neerlands Hoop. Op 13 mei werden daar Schudden en NUHR (Poelifinario) en Ronald Goedemondt (Neerlands Hoop) aan toegevoegd.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.