nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: The Unbookables

Donderdag 16 augustus staat de Amerikaanse stand-up comedian Doug Stanhope en zijn troupe The Unbookables in het intieme Toomler in Amsterdam. The Unbookables zijn gelijkgestemde comedians met een voorkeur voor de harde humor, de wrange lach en de stevige one-liners. Komend weekend staan ze ook op Lowlands, maar daar valt nu niet meer aan kaarten voor te komen. Voor Toomler zijn nog enkele kaarten te krijgen.

Wie er naast Stanhope speelt is nog niet bekend, maar de komende dagen zullen we van bekende Unbookables in het kader van Zwartekat International een aantal video’s online plaatsen. Om te beginnen met Stanhope zelf.
bekijk de video’s
meer over The Unbookables
www.toomler.nl

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.