nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: The Unbookables (2)

Donderdag 16 augustus staat de Amerikaanse stand-up comedian Doug Stanhope en zijn troupe The Unbookables in het intieme Toomler in Amsterdam. The Unbookables zijn gelijkgestemde comedians met een voorkeur voor de harde humor, de wrange lach en de stevige one-liners. Komend weekend staan ze ook op Lowlands, maar daar valt nu niet meer aan kaarten voor te komen. Voor Toomler zijn nog enkele kaarten te krijgen.

Wie er naast Stanhope speelt is nog niet bekend, maar de komende dagen zullen we van diverse Unbookables in het kader van Zwartekat International een aantal video’s online plaatsen. Vandaag: Sean Rouse, Otto and George, Tom Rhodes, Norman Wilkerson en Andy Andrist. Opgepast: grove humor in aantocht.

Sean Rouse – Let the healing begin

Sean Rouse – Marijuana…. Harmless?

Otto and George

Otto and George – Late Show with David Letterman

Tom Rhodes

Norman Wilkerson maakt grapjes over zwakzinnigen

Andy Andrist – Rape babies

meer over The Unbookables
www.toomler.nl

Categorie: International | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.