nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Theatermarathon Vlaardingen

Op zaterdag 15 september organiseert de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen een Theatermarathon. Een hele nacht non-stop tot het ontbijt zondagochtend 7.00 uur is er zowel in de Kleine als de Grote Zaal een doorlopend theaterprogramma. Naast Adje van het tv-programma ‘Mooi Weer de Leeuw’ kan je gaan kijken naar stand-up van de Comedy Explosion, de improvisatiecabaretgroep Op Sterk Water, muziek van Kasper van Kooten en Ricky Koole. Er zijn optredens van de Enge Buren, Jaap Mulder en Steef Cuijpers. Er is de Meezingbioscoop Ja Zuster, Nee Zuster en nog veel meer.

Naast het theaterprogramma zijn er in het theater ook randactiviteiten als massages, een videolounge, een Tapasbar en een spelletjestafel in de foyer. Het theaterprogramma wordt afgesloten met heftige danspassen en, als je wilt, een yoga les. Daarna is er voor de echte nachtbrakers om 07.00 uur een ontbijt.

Voor meer informatie en bestellen:
www.stadsgehoorzaal.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.