nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cultura: Wim T Schippers

Op zondag 14 oktober zendt Cultura een special uit waarin televisiemaker, schrijver en beeldend kunstenaar Wim T. Schippers centraal staat. Sinds lange tijd staat er vanaf oktober weer een toneelstuk van Schippers op de planken: Wuivend graan. Reden voor Cultura om een aantal hoofdrolspelers, waaronder Wim T. Schippers zelf, en andere betrokkenen bij elkaar te brengen en een aflevering van zowel de Fred Haché Show als We zijn weer thuis uit te zenden.

In de special zit Wim T. Schippers rond de tafel met IJf Blokker (Barend Servet uit de Fred Haché Show) en Dick van den Toorn, Truus Dekker, Kenneth Herdigein (achtereenvolgens Thijs van der Hoed, Nel van der Hoed-Smulders en Govert Zwanenpark uit We zijn weer thuis) en Ted Dellen (opnameleider). Het gesprek wordt geleid door Henk van Gelder, schrijver en NRC-redacteur. De Wim T. Schippers avond is op 14 oktober vanaf 20.30 uur te zien op Cultura.
cultura.nps.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.