nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Culture Comedy

Aspirant comedians kunnen zich nog tot uiterlijk 25 september inschrijven voor de Culture Comedy Award. Op 30 september beginnen namelijk de voorrondes die zullen plaats vinden in Amsterdam, Antwerpen, Utrecht en Arnhem.

Word je geselecteerd voor de halve finale, dan krijg je een intensief workshopweekend aangeboden en speel je try-out voorstellingen onder professionele begeleiding. Uiteindelijk strijd je om een plek in de finale in het Posttheater in Arnhem. Als je de finale haalt maak je kans op de felbegeerde gouden microfoon, een bezoek aan de Comedystore in Londen én speel je in ieder geval een finalistentour langs 20 grote theaters in Nederland en België.

Voor meer informatie:
www.culturecomedy.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon