www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Oudejaarsconference Van Houts en De Ket

Van zondag 23 tot en met zaterdag 29 december staan Van Houts & De Ket exclusief in het Comedy Theater in Amsterdam met hun oudejaarsconference Knettergek. Er worden tevens televisieopnamen gemaakt.

‘In vijftig minuten nemen Van Houts & De Ket de issues van 2007 door om tot een onthutsende conclusie te komen: binnen het tijdsbestek van één generatie is De Nederlander knettergek geworden. Niets en niemand ontziend lichten zij putdeksels en straattegels waaronder zich de Waanzin van de Nederlander schuilhoudt. Als ontdekkingsreizende antropologen wagen zij zich diep in de vaderlandse binnenlanden om hun licht te laten schijnen over de daar heersende mores. Van geloofsafval tot doping, van klimaathysterie tot schaamlipverkleining, van De Gouden Kooi tot de hypothekencrisis, van Holleeder tot Rouvoet, van hedgefunds tot voedselbanken en van Uruzgan tot Slotervaart – niets en niemand ontsnapt aan hun aandacht.
Onontkoombaar bereiken Van Houts & De Ket samen met hun publiek de slotconclusie: Het Einde van de Verlichting is bereikt. Voor ons gaapt het donkere gat van de Emocratie.’

Kortom, vermoedelijk lachen geblazen.
www.comedytheater.nl
foto: Ben van Duin

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.