www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van Houts en De Ket aan het toneel

Het Zuidelijk Toneel heeft Van Houts en De Ket gevraagd mee te doen met en mee te schrijven aan een grote zaal-voorstelling over de Amerikaanse presidentsverkiezingen die in november 2008 gehouden worden. De voorstelling zal door het land reizen van begin oktober 2008 t/m januari 2009.

George van Houts en Tom de Ket kwamen vanuit de toneelwereld (RO Theater) het cabaret binnen. Met deze voorstelling keren ze voor een korte tijd terug naar hun wortels in het gesubsidieerde toneel. Daarna komen ze met een nieuwe cabaretvoorstelling, ‘Achterlijker dan dwars’.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.