nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret-Benefiet in Griffioen

Op 4 januari 2008 spelen jonge cabarettalenten een benefietvoorstelling in de Griffioen te Amstelveen voor Stichting Medicine for ALL. Zij zetten zich in om geld in te zamelen voor medicijnen en daarmee in Nepal kinderen met leukemie te helpen.

In 2003 liepen vijf studenten geneeskunde uit Leiden co-schappen in het Kanti Kinderziekenhuis van Kathmandu. Daar zagen ze met lede ogen aan dat kinderen met leukemie zonder medische behandeling naar huis werden gestuurd. Simpel omdat er geen geld was ze de juiste medicatie te geven. Kinderen die, met medicijnen, gewoon konden genezen. Na thuiskomst hebben zij Stichting Medicine for ALL opgericht, waarmee ze tal van activiteiten organiseren om geld voor deze medicijnen in te zamelen.

Er zijn optredens van Daniel van Veen, Ter Bescherming van de Jeugd en de meer ervaren John Schleipen. Kaarten a 12 euro kunnen gereserveerd worden via tel 020-5985100.

Meer informatie:
www.medicineforall.nl
www.theatergriffioen.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.