www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

De komende kerst herhaalt de NCRV de Nieuwe Jas-uitzendingen van Toon Hermans en Annie MG Schmidt. Op 25 december brengen o.a. Hans Dorrestijn en Ramses Shaffy opnieuw gearrangeerde liedjes van Toon Hermans. Nederland 1, 14.50 uur.

Op 26 december is Willem Nijhoft in gesprek met Annie MG Schmidt waarbij haar muziekclips laat zien waarin o.a. Jenny Arean en Herman Finkers nieuw gearrangeerde versies van haar liedjes brengen. Nederland 1, 10.55 uur.

Op 25 december zendt de NCRV de speelfilm Kees de Jongen uit, naar het boek van Theo Thijssen. Theo Maassen speelt hierin de vader van Kees. Nederland 1, 16.15 uur.

In de nacht van 25 of 26 december herhaalt de VPRO in een marathonuitzending alle afleveringen van de tv-serie Radio Bergeijk. Aanrader voor liefhebbers. Nederland 3, 01.00-04.20 uur.

Op 26 december herhaalt de VARA in het programma Matinee de opvoering van Peter de Wolf met Paul de Leeuw als verteller. Nederland 1, 14.55 uur.

Later die avond zendt de EO een registratie van de theatervoorstelling ‘Goeie Genade’ uit van Herman van Veen, onder de naam ‘Herman van Veen vertelt van kerst’. Nederland 2, 19.45 uur.

De Negende van Hans Liberg is op Tweede Kerstdag te zien op Nederland 1, 22.25 uur.

Tegelijkertijd de vroegtijdige oudejaarsconference ‘Knettergek’ van George van Houts en Tom de Ket. Nederland 2, 22.45 uur.

Op 27 december zendt omroep Max ‘A la longue, een eerbetoon aan Robert Long’ uit. Met medewerking van Rob van de Meeberg, Joke Bruijs, Gerard Cox, Lenette van Dongen, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma, Rob de Nijs e.a. Nederland 1, 22.45 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.