www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

10 jaar Theater de Luifel

Afgelopen zondag was het ook feest in Heemstede. Theater de Luifel vierde het 10-jarig bestaan.

Er waren optredens van Erik van Muiswinkel (die daarna doorreisde naar het Andermans Veren-jubileum), Micheline van Hautem, Ellen Dikker, Veldhuis & Kemper, Ronald Goedemondt en Geen Familie. Karin Bruers fungeerde als spreekstalmeester.

Naast alle feestvreugde was er ook een moment van zorg. De Luifel ontvangt een kleine subsidie, maar is de afgelopen jaren zo gegroeid dat de financiële rek eruit is. Programmeur Laura Marcus: ‘We onderzoeken de mogelijkheid om te blijven bestaan, maar daar is dus wel extra geld voor nodig.’ Van Muiswinkel beloofde tijdens zijn openingsact dat hij eerst ‘nog even’ de Olympische Spelen moet zien tegen te houden, maar dat hij bij een eventuele actie zeker van de partij zal zijn.
www.theaterdeluifel.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.