nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Afgelopen weekend herhaalde het radioprogramma Nachtvluchten tijdens het eerste uur de laatste aflevering van De Bonte Dinsdagavondtrein, ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Willy Walden en Piet Muyselaar als Snip en Snap. Deze radiorevue van de AVRO getiteld ‘Waar is die tijd gebleven’, werd eerder uitgezonden in april 1977.
download de uitzending

Jan Jaap van der Wal over Room 101 in De Wereld Draait Door.
interview 6 feb 2008

Frans Mulder van Purper was op 12 februari jl te gast bij Max & Loretta. Hij zit nu ruim 23 jaar bij de cabaretgroep Purper die dit seizoen toert met het programma Purper 101. Met Loretta praatte Mulder over de liedjes die hij schrijft voor artiesten als Paul de Leeuw, Willeke Alberti, Karin Bloemen, Adèle Bloemendaal en Willem Nijholt. Ook zong hij het nummer Kruimels dat over zijn demente moeder gaat.
bekijk de uitzending

Richard Groenendijk was te zien bij RTL Boulevard naar aanleiding van zijn nieuwe programma.
bekijk het item
tip: o.a. Rob

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.