nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Maarten van Roozendaal

Maarten van Roozendaal is vanavond te zien bij Pauw en Witteman, naar aanleiding van de premiere van zijn nieuwe voorstelling ‘Het wilde westen’ op 3 maart. Nederland 1, 23.00 uur.

Op 2 maart biedt de digitale zender Cultura uitgebreid aandacht aan Van Roozendaal. In het Cultura Journaal wordt hij geinterviewd door Hadassah de Boer. Vervolgens speelt hij exclusief twee nummers van de voorstelling ‘Barmhart’, het nummer ‘Mooi’ en een fragment van de conference ‘Mijn begrafenis’. In ‘Cantate’ zingt hij het lied ‘Jij blijft bij mij’ over de dood van zijn jeugdvriendje Johan en vertelt over de indruk die dat toen op hem maakte. En welke rol het nu nog in zijn leven speelt. Daarop volgt een aflevering van ‘Midas’. Terwijl Midas Dekkers fijntjes de basisprincipes van kannibalisme uiteen zet, zingt Van Roozendaal er een lied over. Tot slot een herhalign van B&W waarin Sonja Barend met Van Roozendaal praat n.a.v. het winnen van de Annie M.G. Schmidt prijs. Een openhartig gesprek over het leven, de dood en het feit dat theatervoorstellingen niet altijd leuk hoeven te zijn. Cultura, vanaf 20.30 uur. Herhaling op wisselende tijden in de daaropvolgende week.
meer informatie
tip: o.a. Sharon

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.