www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Zwartekat in Wakkere honden

Vannacht werkt de hoofdredacteur van Zwartekat.nl weer mee aan het radioprogramma Wakkere Honden. Eens per maand staat dit nachtprogramma in het teken van cabaret en kleinkunst. En vanavond borduren we nog even verder op het thema reizen / vakantie waarvoor enkele mooie liedjes en hilarische conferences zijn uitgezocht.

Naast het Zwartekat nieuws is er ook deze maand een interview met een beginnende kleinkunstenaar. Deze maandis dat Nina de la Croix. Het interview komt na de uitzending nog in uitgebreide vorm op de podcast te staan.

Dus, mocht je in de gelegenheid en stemming zijn… dan kan je vannacht -tussen 0.00-02.00 uur- afstemmen op het programma Wakkere Honden op Radio Rijnmond. Via internet ook te beluisteren op:
www.rijnmond.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.