nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Humorologie zoekt deelnemers

Humorologie zoekt deelnemers voor hun tweejaarlijks Humorologieconcours. Naar eigen zeggen de belangrijkste zoektocht naar nieuw talent in Vlaanderen.

Er wordt gezocht naar jonge groepen of artiesten die zich het thema humor hebben eigen gemaakt en die over professionele ambities beschikken. Alle vormen van humor zijn daarbij welkom, van stand-up over muzikale en visuele humor tot circus.

Het nieuwe talent wordt opgespoord via een traject van drie preselecties (zaterdag 4 oktober in CC De Herbakker in Eeklo, zondag 19 oktober in OC D’Iefte en vrijdag 24 oktober in CC Deurne), twee halve finales (zaterdag 10 januari in CC De Warande Turnhout en zaterdag 24 januari 2009 in Theater aan Zee Oostende) en de finale (zaterdag 31 januari in De Kortrijkse Schouwburg).

Voor meer informatie over het concours:
www.humorolgie.be

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.