nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Interview: Rene van Meurs

Maandelijks interviewen we jonge kleinkunstenaars aan het begin van hun carriere. Deze maand: Rene van Meurs.

Rene wint in 2006 de publieksprijs bij het Griffioen Cabaret Festival. Vervolgens doet hij mee aan zowel de Culture Comedy Award als het Groninger Studenten Cabaret Festival. Tot maart 2008 speelt hij mee met het improcomedy-gezelschap Op Sterk Water en momenteel speelt hij regelmatig in het comedycafe Toomler na een succesvolle auditie bij de Comedytrain.

Voor het radioprogramma Wakkere Honden op Radio Rijnmond sprak Zwartekat-maker Richard van Bilsen met hem. Op de site staat de lange versie van het gesprek. Tussendoor zijn enkele fragmenten van optredens te horen.
beluister het interview
www.renevanmeurs.nl

Op de hoogte blijven van onze audio-interviews? Abonneer je op de Zwartekat podcast.
Zwartekat Podcast feed

Categorie: Interviews | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.