nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Mike en Thomas: CD, DVD, tv, theater én boek

We berichtten er al over in oktober 2007, maar het lijkt er nu echt van te komen: Mike Boddé en Thomas van Luyn werken aan een CD en DVD met twaalf serenades uit de Mike & Thomas Show. Het nog titelloze album is geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis. Ook komt er een dvd uit, met clips bij de twaalf nummers.

In januari start een nieuwe televisiereeks bij de VARA. Ook werken de cabaretiers aan een nieuw theaterprogramma, dat volgend seizoen in de theaters te zien zal zijn.

Ook brengt Mike Boddé een boek uit, waarin hij verslag doet van zijn zevenjarige depressie. Hierdoor kon hij jarenlang niet optreden. ‘Het wordt vooral niet te zwaar op de hand’, bericht het ANP. ‘Ik kan het na tien jaar gelukkig wat relativeren.’
tip: Rodehond

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.