nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van vertalen. Ook aandacht voor Godert van Colmjon, die vorige week zondag op 65-jarige leeftijd overleed. Geheel in lijn met het thema van de uitzending wordt de grote hit “Willem wordt wakker” gedraaid van het duo de Butterflies (dat gevormd werd door Godert en zijn broer Luc van Colmjon). Daarnaast de vaste onderdelen: de wekelijkse column van Rob Chrispijn ‘Vledderveense vergezichten’, eens per maand afgewisseld door Alex Roeka met ‘Café Alex Roeka’. En in het tweede uur doen afwisselend Dorine Wiersma en Katinka Polderman het eigen veertje.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch:
-Jenny Arean vertelt over haar samenwerking met de groep Tango Dorade
-Gesprekken met de cabaretiers Jandino, Nathalie Baartman en Jörgen Raymann over hun premieres
-Het album ‘Wolf’ van Kommil Foo is ‘cd van de maand’ en Raf en Mich Walschaerts vertellen erover
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot zijn Hadewych Minis en Mike Boddé te gast naar aanleiding van hun voorstelling ‘Gelukkig met Hadewych en Mike’ die op vrijdag 16 januari in premiere in Gouda gaat. In het tweede uur het beste uit het archief met opnames van o.a. .
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.