nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vondelpark Openlucht blijft

Het heeft er lange tijd niet goed uitgezien voor het Vondelpark Openluchttheater, maar een jaar actie voeren heeft toch gewerkt. Het Vondelpark Openluchttheater gaat door! De Gemeente Amsterdam en verschillende Stadsdelen waaronder Oud Zuid hebben de handen in een geslagen en hebben de toekomst van het Openluchttheater tot 2012 veilig gesteld.

Bij het vaststellen van het Kunstenplan voor de periode 2009-2012 – eind december 2008 – heeft de Gemeenteraad via een motie van PvdA en Groen Links toch nog geld kunnen toevoegen aan het fors verlaagde budget. Met een extra bijdrage van de stadsdelen en steun van diverse fondsen blijkt dat het totaal voldoende is om door te kunnen gaan met de programmering. Lange tijd was onduidelijk welke stadsdelen wat gingen bijdragen maar afgelopen week werd dit duidelijk.
www.openluchttheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.