nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Freek en Hella de Jonge over hun samenwerking

Ter gelegenheid van de tentoonstelling Liefde! Kunst! Passie! over kunstenaarsechtparen in het Gemeentemuseum van Den Haag geven cabaretier Freek de Jonge en zijn vrouw Hella op zondag 5 april uitleg over de waarop zij samenwerken. De voorstelling is gratis toegankelijk voor het museumpubliek.

Hella de Jonge is beeldhouwster en werkt als kostuum- en decorontwerpster en violiste al jaren achter en voor de schermen mee aan de voorstellingen van haar man. Tijdens hun presentatie in het Gemeentemuseum zullen ze niet alleen vertellen over hun samenwerking op en buiten het podium, maar ook over de mozaieken die ze maken, het samen musiceren en zelfs over de kunst om elkaar te blijven liefhebben.

Voor meer info:
Liefde! Kunst! Passie!
tip: Rodehond
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon