nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Purper – 4x
CNR 24 228579

2DVD-box met registraties van de voorstellingen ‘.. en dat is negen’, ‘Purper gala’, ‘Tien’ en ‘Elf’.

Purper is een cabaretformatie in steeds wisselende samenstellingen, maar in deze tv-registraties wordt de kerngevormd door Erik Brey en Frans Mulder. Tijdens het Purper Gala keerden diverse oud-leden terug, zoals Ina van Faassen, Hans van der Woude, Adelheid Roosen, Karin Bloemen, Angela Groothuizen, Jan Simon Minkema en Haye van der Heyden.

De opnames betreffen de tv-registraties en deze overzettingen van video bieden helaas niet de beeldkwaliteit diewe tegenwoordig gewend zijn. Maar het is goed dat deze opnames nu eindelijk beschikbaar zijn gekomen. Met name ‘.. en dat is negen’ en het Purper Gala behoren tot het beste dat deze formatie op het podium heeft gebracht. De DVD’s bevatten geen extra’s.

Aanstaande zondag speelt Purper voor het laatst het huidige programma ‘Sinds 1980’ in Theater Carre te Amsterdam.Daar zal het eerste exemplaar van de DVD-box uitgereikt worden aan de jubilerende Gerrie van der Klei.

Categorie: DVD | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.