www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Herman van Veen onderscheiden in Utrecht

Herman van Veen is dinsdagavond onderscheiden met de Zilveren Stadsmedaille van de stad Utrecht. Hij kreeg de gemeentelijke onderscheiding na zijn optreden in de Stadsschouwburg van Utrecht uitgereikt door burgemeester Aleid Wolfsen.

De gemeenteraad van Utrecht heeft Van Veen (Utrecht, 1945) de medaille toegekend ‘voor zijn buitengewone verdiensten op cultureel en humanitair terrein’. In het eremetaal is de volgende inscriptie opgenomen: ‘Herman van Veen, Wereldburger met Utrecht in zijn hart’.
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.