nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kunsthuis 13 dreigt deuren te moeten sluiten

Kunsthuis 13 in Velp Gelderland, ofwel K13 dreigt haar deuren in 2010 te moeten sluiten, nu er een bezuinigingsvoorstel van B&W Gemeente Rheden op tafel ligt. Medewerkers zijn een actie gestart onder de naam ‘K13 moet blijven’.

‘Nederland gaat toch niet, net als wellicht het LAK theater in Leiden een klein berucht podium verliezen. K13 is een uniek klein podium waar beeldende kunst op een gelijkwaardig niveau staat met theater, muziek en andere podiumkunsten. Zelfs Youp van t Hek is er 25 jaar geleden oa begonnen met try outs.’

Voor meer informatie:
www.k13moetblijven.nl
www.k13.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.