www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De-niet-meer-zo-piep-show

De Niet-meer-zo-piep-show is een show voor iedereen die nieuwsgierig is naar het ouder worden en de ouderdom wil vieren. Over sexy, vrolijke, chagrijnige, vechtende en brave ouderen. Over oppasopa’s die liever een cruise gaan maken. Over rebelse ouderen die nog steeds op de barricaden staan. Broos en vitaal tonen ouderen van 60 tot 100 hun levenskracht. Geen nostalgie, maar met beide benen (én rollator) in het heden. De shows zijn exclusief te zien in De Meervaart in Amsterdam en het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Presentatoren zijn: Niek Barendsen (Amsterdam) en John Buijsman (Rotterdam).

Elke maand is er een andere show over een alledaags thema met beroemde niet meer zo piepjonge gasten. Stijldansen, live muziek, een talentenshow (‘Over The Topstars’) met nog onontdekte parels uit het hele land, interviews, liedjes en sketches over tuinieren, watergym, verzamelaars en seniorenvoetbal zijn vaste onderdelen.

Medewerkers zijn o.a. Eli Asser, Hetty Blok, Frits Lambrechts. Asser en Niek Barendsen schrijven liedjes en sketches voor de shows. Met muzikanten en acteurs als Saskia Huybrechtse, Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s) en Kim Soepnel.
Cabagenda: De-niet-meer-zo-piep-show

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.