www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Freek de Jonge achter de bar

Freek de Jonge gaat op de avond van 15 september achter de bar staan van restaurant ’t Veerhuis in Kortgene. Hij doet dat in verband met een tv-programma dat rond Kerstmis te zien is. In dit programma bezoekt hij Zeeuwse plaatsen die hij, toen hij als kind in Goes woonde, nog van vroeger kent.

In ’t Veerhuys heeft De Jonge drie zomers lang gewerkt, eerst als ober, daarna als barbediende. ‘Dat was in 1964, 1965 en 1966. Een heel mooie tijd. Ik heb er veel goede herinneringen aan.’ Hij hoopt dat op die avond mensen komen die hij uit die tijd kent. ‘Niet met vijfhonderd tegelijk, natuurlijk, want dat kan het restaurant niet aan.’
via: BN/DeStem; foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.