nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Rene M Broeders verlaat Op Sterk Water

Rene M Broeders stopt als artistiek en zakelijk leider van het improcomedygezelschap Op Sterk Water. Hij gaat zich op andere ‘creatieve uitdagingen’ richten. Bijvoorbeeld in Berlijn waar hij veel verblijft.

Ooit deed hij zelf aan cabaret, maar ruim tien jaar geleden kwam hij met een nieuw genre: ImproCabaret, waarbij komische sketches en liedjes werden geimproviseerd. Geen enkele voorstelling was hetzelfde. Hij verzamelde een groep jonge spelers en in de loop der jaren speelden ze voor steeds grotere zalen.

Daarnaast was hij ook jaren betrokken bij de organisatie van Cameretten en enige tijd columnist voor Zwartekat.nl

Daniel Koopmans, een van de spelers van het eerste uur, neemt zijn taken over.
www.opsterkwater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.