www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hecklers: Comedy in de kroeg

Ook dit jaar het comedyfestival ‘Hecklers, Comedy in de Kroeg’, in de Domstad plaatsvinden. Op zondag 15 november 2009 spelen maar liefst vijftig Nederlandse en internationale comedians in tien Utrechtse kroegen.

Tijdens Hecklers krijg je voor 15,00 euro twee lange comedyshows te zien met vijf comedians per show. De comedians zijn verdeeld over tien kroegen, waar ze hun act gedurende de avond twee keer opvoeren. Bezoekers bepalen dus zelf welke comedians ze zien, door van kroeg naar kroeg te lopen. De programmering bestaat uit o.a. Bob MacLaren (NZ), Pieter Jouke (Veronica’s CQC), Adam Fields (UK), Lambert Jan Koops, Emilio Guzman & Henry van Loon en vele anderen.

Hecklers is een co-productie van de Utrechtse comedyorganisatoren U ROCK! COMEDY en het Comedyhuis.
www.hecklers.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.