nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nominaties Beeld en Geluid Awards

De nominaties voor de Beeld en Geluid Awards zijn bekend. De uitzending ’24 uur met Theo Maassen’ is genomineerd in de categorie Amusement. Jörgen Raymann en Marc-Marie Huijbregts zijn naast Antoinette Hertsenberg genomineerd in de categorie TV-persoonlijkheid van het jaar. En het tv-programma ’t Vrije Schaep is genomineerd in de categorie Fictie.

De Beeld en Geluid Awards zijn de televisievakprijzen in Nederland die door vakgenoten aan vakgenoten worden vergeven. Navelstaren, maar degenen die de prijzen toekennen hebben tenminste verstand van tv maken. De uitreiking van de awards wordt op 25 januari 2010 gedaan door de heren van NUHR, bestaande uit Peter Heerschop, Viggo Waas en Joep van Deudekom.
www.beeldengeluid.nl/awards

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.