www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Jos Brink

Op 17 augustus 2007 overleed Jos Brink op 65-jarige leeftijd. Als televisiepresentator was hij een publiekslieveling. Ruim dertig jaar maakte hij theater, met name musicals. PrivĂ© leidde Jos Brink een zeer teruggetrokken leven. KRO’s Profiel zendt op 24 december een portret uit.

De laatste twintig jaar kwamen er bij Jos Brink en Frank Sanders thuis nauwelijks mensen over de vloer. In Profiel blikt regisseur Coen Verbraak met Brinks intimi -onder wie Frans Mulder, Mary Michon en Paul van Ewijk- terug op het leven van de man die voor miljoenen een huisvriend was, maar die zich privĂ© het liefst afsloot van de wereld. ”Jos Brink’ was voor hem ook een rol’.’ Nederland 2, 21.15 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.