www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Reinders benoemd tot ambassadeur blaasmuziek

Vandaag wordt Gé Reinders door Riet van der Weijde, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM), benoemd tot Ambassadeur Blaasmuziek vanwege zijn verdiensten voor de blaasmuziek in Nederland. Deze titel is nooit eerder uitgereikt.

De ceremonie vindt plaats in de Philharmonie Haarlem tijdens zijn concert met Symfonisch Blaasorkest Heemstede o.l.v. Leon Bosch. Reinders nam in 1999 het lied “Blaosmuziek” op met begeleiding van fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide o.l.v. Hardy Mertens. Dit nummer bereikte positie 27 in de Top 2000. Hij speelde het lied live met verschillende orkesten op de landelijke TV o.a. bij Paul de Leeuw, Kopspijkers, Mart Smeets en Het Gala van het Nederlandse Lied.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.