nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefietconcert Koningstheaterakademie

Vanavond is in het Koningstheater in Den Bosch een benefietconcert te zien met alle oud-studenten van de Koningstheaterakademie. De opbrengst gaat naar de opleiding die recent een nieuwe lokatie heeft betrokken.

De Koningstheaterakademie bestaat tien jaar. Bijna alle studenten die in de loop der jaren aan deze particuliere kleinkunstopleiding zijn afgestudeerd, kunnen leven van hun theatervak. Om dit jubileum te vieren, komen ze vanavond voorbij met korte optredens. Een bonte stoet van solisten en duo’s, zangers en cabaretiers.

De opbrengst van deze voorstellingen komt geheel ten goede aan de opleiding. Daarmee ondersteunen de oud-studenten de opleiding van het nieuwe talent. Alle oud-studenten bijeen in één programma, dat is niet eerder gelukt.

Er zijn optredens van Alkemade & Bloemen, Jelle Amersfoort, De Andersons, Nathalie Baartman, Renee van Bavel, Mirthe Bron, Berit Companjen, Dames Voor Na Vieren, Pieter Derks, Sanne Eggenkamp, Bas Marée, Jochen Otten, Katinka Polderman, Alice Rientjes, Elske Rollema, Willemijn Smeets, Marieke Visser en Huibert Wilschut.
Koningstheater: Benefietconcert

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.